Mehmet Yıldız’ın Danışmanlık Kahvaltısı doldu taştı!

Hamburg Bağımsız Eyalet Milletvekili Mehmet Yıldız’ın, Billstedter Hauptstraße 78 adresindeki Sosyal Danışmanlık kahvaltısına yoğun ilgi gösterildi. Vatandaşların bir kısmı kapıdan geri dönmek zorunda kaldı.

GAZETEM/HAMBURG

Yaptığı sosyal çalışmalar, etkinlikler ve son dönemdeki savaş karşıtı tutumuyla Hamburgluların gönlünde taht kuran Mehmet Yıldız, fark yaratmaya devam ediyor. Billstedt semtindeki Milletvekilliği Bürosu’nda düzenlediği kahvaltılı danışmanlık toplantısı deyim yerindeyse dolup taştı.

Toplantıya katılanlara teşekkürlerini sunan Yıldız, bürosunda Pazartesi ve Salı günleri saat 13:00-15:00 arasında vatandaşlara ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiklerini belirtti. Yıldız, sosyal haklar, göç ve iltica hukuku, aile hukuku, kira hukuku ve iş hukuku gibi konularda vatandaşlara destek sağladıklarını söyledi.

Toplantıda hukukçu Sigrid Töpfer ve gazeteci Martin Dolzer vatandaşlara danışmanlık konularında bilgi verdi.

Ayrıca 7 Mayıs Salı günü saat 18:00’de Billstedter Hauptstraße 78 adresinde yeni Yabancılar Yasası, Çifte Vatandaşlık ve Çalışma Vizeleri konularında bir bilgilendirme toplantısı düzenleneceği duyuruldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir