MEHMET USTA İÇİN KIRK LOKMASI VERİLDi!!!

Bundan bir süre önce yakalandığı amansız hastalık kansere karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybederek vefat eden 56 yaşındaki, Kayseri/Sarız ilçesi Kırkısrak köyü doğumlu, Rahime ve Kalender Usta’nın 7 çocuğunun en büyüğü olan ve 4 çocuk babası, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği üyesi, Mehmet Usta için Hamburg Altona Alevi Toplumu salonunda verilen 40. lokmasına yoğun bir katılım olduğu görüldü. Hamburg’un sevilen insanı Mehmet Usta’yı sevenleri bu önemli günde yalnız bırakmadılar.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

SALON HINCA HINÇ DOLDU TAŞTI!

Mustafa Mısır Dede tarafından gerçekleştirilen “Dardan İndirme Erkanı”na çok sayıda vatandaş katıldı. Göçmen İşci derneği DİDF üyeleri olmak üzere, toplumun bir çok değişik kesiminden yüzlerce kişi , dardan indirme erkanına katılarak Mehmet Usta‘yı yanlız bırakmayarak son görevlerini yerine getirdiler.

Salonun tamamen hınca hınç dolduğu ve bazı misafirlerin dışarıya kadar taştığı, dardan indirme erkanında gelen konuklardan helallik alındı. Çok sayıda kişinin katıldığı erkan sonrası, gelen misafirlere kırk lokması dağıtıldı.

Mustafa MısırDede yaptığı konuşmada dardan indirme kırkerkanıyla ilgili gelen konukları bilgilendirdi. Mustafa Mısır dedenin de bir çok kişi gibi kendisinin de son derece duygusal anlar yaşadığı gözlenen kırk lokması sonunda, hakka yürüyen Mehmet Usta‘nın hayat arkadaşı Zeynep çocukları Kenan, Yusuf Sedar, Kalender, Rojin, kardeşleri Şengül, Bülent, Deniz, Meryem, Hüseyin, Muzaffer olmak üzere yakın akraba bireyleri hep birlikte gelen taziyeleri kabul ettiler

Ölümle yaşamı ayıran çizgi,

Siyahla-Beyaz’ı ayıramaz’ki.

Her yolun sonunda ölüm olsa da,

Sevenleri kimse ayıramaz ki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir