ROSE & GÜL MOBİLYA  TÖRENLE AÇILDI

2012 yılından bu yana mobilya sektöründe faaliyet gösteren ROSE & GÜL Mobilya firması, şu anda kapatılmış olan Billstedt şubesinden sonra 8 yıldır Halstenbek’te 2000 metrekarelik alanda hizmet vermeye devam ederken, şimdi de Hamburg’un Hohenfelde semtindeki Lübeckerstr’de aynı isimle yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

HABER: Mehmet Atak / Rıza Atamtürk

İş insanı Fatih Gönüllü’nün 12 yıl önce ROSE & GÜL adıyla adımını attığı mobilyacılık sektöründe, bu defa oğlu Mansur Gönüllü’nün başında olduğu yeni mobilya firması Lübeckerstr’de 1000 metrekarelik bir alanda hizmete açıldı.

Açılış töreninde EUBA Başkanı Mehmet Emin Süzen, Sivaslılar Taraftar Derneği Başkanı Ruhi Özer, Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Özlü, Trabzonlular Derneği önceki dönem Başkanı İlhan Yılmaz ve çok sayıda davetli hazır bulundu. Hoca Abdülrakip Yeşilyurt’un dua konuşmasının ardından yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi alkışlar eşliğinde kesilerek yeni mobilya mağazası ROSE & GÜL hizmete açıldı.

Zengin yiyecek ve içecek çeşitlerinin ikram edildiği açılış töreninde Kazım Korkmaz ve Radyo Merhaba ekibi canlı yayın yaparken, açılış vesilesiyle düzenlenen çekilişte kazananlara kahve makinesi, ızgara, mikser, su ısıtıcı ve 4 şanslı kişiye toplamda 650 Euro’luk alışveriş çeki hediye edildi.

MOBİLYALAR İNEGÖL’DEN

Lübeckerstr. 101-109 adresinde, Pazartesi-Cumartesi arası 10.00-19.00 saatleri arasında hizmete açık olan ROSE & GÜL Mobilya mağazasında oturma odası, yatak odası, genç odası, baza, halı ve aksesuar çeşitleri satışa sunuluyor. Genç işletmeci Mansur Gönüllü, “Mağazamızda satışa sunulan ürünler Bursa-İnegöl’de üretilmektedir. Zaman zaman düzenlediğimiz indirimli satış kampanyalarımız büyük ilgi görmektedir. Ayrıca faizsiz taksitle satış imkânı da sunmaktayız” açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir