SPD Milletvekili Alì Şimşek’ten Kira Yardımı Açıklaması.

Ali Şimşek (SPD) Hamburg eyaletinde yeni kira yardımı ile ihtiyaç sahibi vatandaşların sayısının tahminen 40.000 civarında olduğuna dikkat çektiği bilgilendirmede, ilgili vatandaşların izleyeceği yol hakkında açıklamasında bulundu.

Ali Şimşek, bilgilendirme!
“Değerli Dostlar, Sevgili Hamburglular, sizlere bir önceki bültenimde ve daha önce yolladığım bilgilendirme mesajında yeni düzenlenen ev kiraları yardımı ile bilgileri iletmiş yani yollamıştım.
Bildiğiniz gibi bu yeni düzenleme ile kira yardımları yükseltildi ve bir çok vatandaş ev kirası yardımı almaya hak kazandı. Bunların içerisinde istisnai durumlarda ev sahipleri de olabilir!
Hamburg eyaletinde yeni kira yardımı ile ihtiyaç sahibi vatandaşların sayının tahminen 40.000 civarında olduğu tahmin ediliyor. En son sosyal, iş, uyum ve aile bakanı ile yaptığımız toplantıda şu ana kadar 20.000 civarında başvuru olduğunu, yaklaşık 20.000 başvuru daha yapılmassının beklendiği haberini aldık.
Bu bağlamada bir çoğunun göçmen kökenlilerden olduğu tahmin edilen vatandaşların daha başvuru yapmadığını tahmin ediyoruz, yada bu düzenlemeden haberi olmadığını tahmin ediyoruz.

Bu bağlamda ekteki bağlantıyı çevrenizdeki vatandaşlarla paylaşır ve onları bilgilendirirsiniz çok sevinirim! Bağlantıya tıklayarak ev kirası yardımı hakkına sahip olup-olmadıklarını basitçe hesaplaya bilirler veya başvurularını direk bağlantı üzerinden yapabilirler.

Saygı ve sevgilerimle, sağlıklı ve mutlu bir hafta sonu diliyorum!
Ali Şimşek, Hamburg Eyalet Milletvekiliniz!

Bağlantı ektedir:
https://www.hamburg.de/wohngeld/

Çocuk parası ek yardımı;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir