2024’ün ilk Barış Kahvaltısında “Murat İnce“ sahne alacak

Hamburg Bağımsız Eyalet Milletvekili Mehmet Yıldız tarafından organize edilen 2024’ün ilk  “Barış Kahvaltısı“ 28 Ocak Pazar günü Harburg semtinde gerçekleşecek.

Saat 11-14:00 arasında Masal Deluxe Küchengarten 21 adresinden gerçekleşecek kahvaltı etkinliğinde Murat İnce ve AKM Harburg Korosu davetlilere müzik keyfi yaşatacak. Kahvaltının ücretsiz olduğunu aktaran Yıldız, herkese beklediklerini aktardı.

Katılımcıların hem bir araya gelip hem de dünya genelindeki mevcut savaşlar ve barışa giden olası yollar hakkında konuşacağını söyleyen Yıldız, “Dünya genelindeki 110 milyon insanın savaşlardan, yoksulluktan, çevre tahribatından ve iklim değişikliğinin olumsuz etkilenerek göç etti.  Ukrayna, İsrail-Filistin, Yemen, Suriye gibi birçok coğrafyada devam eden çatışmaların arka planları ve olası çözüm yolları tartışacağız. “ dedi.

MURAT İNCE VE AKM HARBURG KOROSU SAHNE ALACAK

Etkinliğin müzikli bölümünde ise Hamburg müzik sahnesinin sevilen isimlerinden Murat İnce ve AKM Harburg Korosu sahne alacak,

Bu anlamlı etkinlik, barışa giden yolda farkındalık yaratma amacı güdüyor ve vatandaşları bu özel günü birlikte geçirmeye davet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir