THY’den UID’ye bilet ayrıcalığı!

Türk Hava Yolları (THY), yurt dışında yaşayıp da AKP’li olduğunu kanıtlayanlara yüzde 10’a kadar indirim ve ekstra- ücretsiz 10 kg yük hakkı ve çeşitli indirimler sunan anlaşma imzaladı.

GAZETEM/HAMBURG

Avrupa Postasında yer alan haber gör AKP’nin yurt dışı örgütü Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) ile THY arasında imzalanan anlaşmayla, “Corporate Club”, adlı bir İş birliği Kulübü kuruldu. UID üyesi olan herkes, yaz döneminde fırlayan uçak biletlerini ucuza alabilecekleri bir olanağa sahip oldu. Böylece UID, üye sayısını katlamayı hedefliyor.

Avrupa’da yaşayan Türkiye kökenliler, yaz aylarında fırlayan uçak biletlerine kişi başı neredeyse 700 Euro öderken THY, AKP’li olanlara yüzde 10 indirim hakkı tanıdı. 10 kilo de ekstra bagaj bedava olacak. Bilet iptali ve değişimi olursa, o da cüzi para karşılığı yapılacak. Tek şart, AKP’nin Avrupa ve Almanya kolu olan UID üyesi olmak.

Başkanlığını Kenan Hasan Aslan’ın yaptığı örgüt, sık sık Erdoğan’la görüşüyor ve Almanya ile Avrupa ülkelerinde AKP propagandası yapıyor. Erdoğan’ın mitinglerini düzenliyor. Ayrıca her seçim çalışmalarında, sandığa seçmen taşıyor ve Türkiye’deki gibi kapı kapı dolaşıp oy istiyorlar. Alman Anayasayı Koruma Teşkilatı’nın gözetiminde olan örgüt, bir anlamda “tehlike potansiyeli olan bir yapı” olarak tanımlanıyor.

Bu örgüt (UID), 1 Mayıs 2024 itibariyle Türk Hava Yolları ile bir sözleşme imzaladı. Sözleşmenin imzalandığı, UID Genel Başkan Yardımcısı Esma Koç Ağca tarafından örgüt birimlerine ve üyelerine gönderildi. Yazıda, “UID Ekonomi birimi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, daha önce duyurduğumuz gibi, UID ile Türk Hava Yolları (THY) sözleşmesi imzalanmış olup 01.05.2024 tarihi itibariyle yürürlüğe girmiştir” denildi.

Kaynak: Avrupa Postası

https://www.avrupa-postasi.com/thy-akpnin-yurt-disi-kolu-uid-ile-is-birligi-kulubu-kurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir