Euro 2024 Almanya, Şampiyonluk Kupası Hamburg’a geldi

Almanya’da 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonası öncesi, Henri-Delaunay Şampiyonluk kupası Hamburg’da görücüye çıktı. Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara‘da etkinliğe katıldı.

CEM MİRZANLI/SPOR

Foto: Hamburg Başkonsolosluğu Facebook

Almanya’da Avrupa Şampiyonası ateşi yandı. Misafir şehirler etkinliği kapsamında görücüye çıkan Euro 2024 Almanya Henri-Delaunay Kupası, Hamburg kentine geldi. Hafengeburtstag kapsamında kente gelen kupaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Şampiyona biletlerinin adeta kapış kapış gittiği Euro 2024 Almanya öncesi futbolseverleri dolu dolu bir futbol ayı bekliyor.

Türkiye A Milli Takımında yer aldığı F grubunda 26 Haziran Çarşamba günü Milliler, Çekya ile saat 21:00’de Hamburger SV Arena’da karşı karşıya gelecek. Türk futbolseverlerin maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

HAMBURG BAŞKONSOLUSU KUPAYLA POZ VERDİ

Hamburg Senatosu ve HSV yetkililer tarafından Volkspark Arena’da organize edilen etkinlkte Hamburg Başkonsolusu Emine Derya Kara’da yer aldı. Facebook’dan yapılan açıklamada:

Başkonsolos Kara, 14 Haziran-14 Temmuz 2024 tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası #EURO2024 kapsamında Milli Takımımızın 26 Haziran tarihinde Hamburg’da Çekya ile karşı karşıya geleceği maçın yapılacağı Volksparkstadion’da Hamburg Senatosu ve Stadyum yetkilileri tarafından düzenlenen bilgilendirme turuna katılmıştır.

Hamburg’da maç oynayacak ülkelerin Başkonsolos ve Fahri konsoloslarının da katıldığı turda, #EURO2024 kupası da sergilenmiştir.

Kara ayrıca, maç hazırlıkları için Hamburg’da bulunan Türk Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileriyle birlikte, lojistik ve diğer düzenlemeler konusunda Hamburg Eyalet makamları temsilcileri ile görüşmüştür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir