Barmbek Autohaus’un 25’nci yıl gururu

Gaziantap’li iş adamı Mehmet Kıllı, Barmbek Autohaus’un 25’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Barmbek semitinde kutlama programı düzenledi

Kaynak: Futbol Express/ Hurşit Köse

Hamburg’un otomotiv sektöründe Türk iş yerleri arasında en büyüğü olan otomotiv bakım, servis, kaporta, boya, satış, hasart tespit, ve oto kuaför hizmeti sunan Barmbek Autohaus, 25. yılını özel bir davetle kutladı.

Kutlamaya sempatik iş insanı Mehmet Kıllı ile yakımları ve çalışanları ev sahipliği yaptı. 25. yıl kutlamasına SPD Hamburg Milletvekili Ali Şimşek, Ticaret Odası yetkilileri, Mercedes ve VW Temsilcileri, çok sayıda davetli iş insanı ve özel misafirler katıldı.

 Davetliler ile tek tek ilgilenen Mehmet Kıllı, misafirlere hitaben yaptığı konuşmada Barmbek Autohaus‘un başarısının arkasında yatan en önemli unsurlardan biri birlik ve beraberlik diyerek,

‘‘Geçen 25 yıl içinde Hamburg‘da otomotiv sektöründe yer almaktan ve müşterilerimize hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Dile kolay, bundan tam 25 yıl önce Hamburg’un Barmbek semtinde otomotiv sektöründe bir ilki gerçekleştirdik ve Barmbek Autohaus’u açtık. O günlerden bugünlere  müşterilerimiz bize güvendi ve benimsedi” dedi.

Geleneksel Türk mutfağının en sevilen yemeklerini hazırlayan Hardal Resteurant, lezzetlerinin bolluğu ile öne çıkan illerimizden biri olan Gaziantep’in yöresel yemeklerini hazırlayarak davetlilere sundu.

Özel hazırlanan baklavanın tadına hayran kalan misafirler  ise daha sonra 25. yılın anısına kesilen pastanın da tadına bakarak iş insanı Mehmet Kıllı’ya devam eden iş hayatında başarılar dilediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir