Bentour’dan özel Havalimanı Hizmet Servisi

Türkiye’ye uçurduğu milyonlarca turistle ülke turizmine büyük katkı sunan Bentour Reisen, önümüzdeki haftadan itibaren “Hızlı. Güvenli. Zahmetsiz.” sloganı altında, Antalya Havalimanı’nda “Airport Service Premium” ve “Airport Service Privat” adıyla iki yeni premium ürünün hizmetlerini müşterilerine sunmaya başlayacak.

İŞTE BENTOUR REISEN’DEN ÜRÜNLER PAKETİ

“Airport Service Premium” ürünü ile yolcular, tatil sonunda Antalya’dan memleketlerine dönerken, Terminal önünde özel olarak karşılanarak, Fast-Track-Check-in kontuarında işlemlerini kolayca ve hızlıca halletme imkanına sahip olacaklar. Bu ayrıcalıklı hizmetten yararlanan yolcular, özel pasaport ve güvenlik kontrolünden sonra bekleme süresinin geri kalanını uygulamanın dahilinde olan CIP Lounge salonunda çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarının keyfini çıkararak geçirebilecekler.

İkinci ürün olan “Airport Service Private“’in hizmetinden, gidişlere ilave olarak, gelişlerdeki yolcular da faydalanabilecek. Ayrı Pasaport gümrüğü olan Antalya özel CIP Terminalinde sunulan bu ayrıcalıklı hizmetin dahilinde, yolcular, bekleme süresinde Lounge bölümünde çeşitli ikramlardan faydalanarak, konforlu bir şekilde, giderken uçuşlarını, gelişte de bagajların hazır olmasını bekleyebilirler. Gidişlerde yolcular ayrıca özel araçla park halindeki uçağa ulaştırılacaklardır.

DENİZ UĞUR’DAN YOLCULARA HARİKA SEÇENEKLER

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, “Seyahat ederken gittikçe daha fazla konfor ve özel hizmetlere talepler artıyor. Özellikle geçen yıl, daha fazla kişiye özel servis isteği ön plana çıktı.” şeklinde tespitlerde bulunurken, “Antalya havalimanında sunacağımız bu yeni hizmetler ile yolcularımıza son derece harika seçenekler sunuyoruz” diye ürünler hakkında olumlu düşüncelerini kamuoyuyla paylaştı.

Öte yandan Bentour Reisen, ayrıca ilerleyen dönemler için özel hizmet ürün yelpazesini genişleteceğinin müjdesini şimdiden duyurdu. 2022 yılı itibarı ile planlamalarda Almanya’nın bir çok noktasından özel jet/full charter ile uçuşlar sunulacak. Bu hizmet, yüksek sezonda bazı rotalarda ayrıca koltuk bazında satışa sunulacak ve böylelikle bu hizmet, ailelere, münferit seyahatçilere ve çiftlere cazip olacak. Bu yeni hizmet ürünleri ile Bentour Reisen, seyahat ederken, misafirlerin daha fazla bireysellik, maksimum esneklik ve mümkün olan en yüksek konfor taleplerini karşılamayı hedefliyor.

Saygılarımızla!

BENTOUR REISEN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir