Dünyanın en iyi promotörü çocuklara yardım edecek

2020 yılında WBO (Dünya Boks Organizasyonu) tarafından dünyanın en iyi promotörü seçilen Erol Ceylan ve eşi Alexandra, İstanbul ve Belgrad’da vakıflar kurarak, zor durumda olan çocuklara yardım edecekler. Henüz bir yaşına basmamış olan minik torunları Azra’nın ismiyle kurulacak olan vakıfta ihtiyacı olan çocuklara yiyecek, içecek, giysi gibi yardımların yapılacağını vurgulayan Alexandra Ceylan, ‘İlerleyen dönemlerde gece barınabilecekleri yatakhaneler de yapmayı planlıyoruz’ dedi.

Salon sporları zor durumda

2020 yılının kendileri için büyük zorluklarla geçtiğini vurgulayan ve Merkezi Hamburg’da bulunan Türk boks kulübü EC BOXİNG Yönetim Kurul Başkanı Erol Ceylan, önceki yallarda başta Almanya olmak üzere dünyanın dört bir yanında galalar düzenleyerek çok sayıda şampiyonlukları kulübümüze getiriyorduk. Ancak bu yıl Covid 19 Pandemisi başta salon sporları olmak üzere, sanatsal ve kültürel etkinlikleri bitirme noktasına getirdi. 2020 yılı için İstanbul’da dört ayrı gala planlamıştık fakat maalesef pandemi kısıtlamaları nedeniyle bunları da gerçekleştiremedik. Tüm bu olumsuzluklara rağmen elimizden geldiğince sporcularımızı ringlere çıkarmaya çalıştık. En son Fransa’da üç boksörümüzü ringe çıkardık. Orada genç yeteneğimiz Volkan Gökçek’in hakkıyla kazandığı maçı rakibine vermeye çalıştılar ancak buna itiraz ederek yarım saat içinde zaferi yeniden sporcumuza iade ettik’ şeklinde konuştu.

Alexandra Ceylan, ‘Zorlu bir yıldı’

Erol Ceylan’ın manken ve moda tasarımcı eşi Alexandra Ceylan, zorlu bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, ‘Moda dalında yine zorluklarla dolu bir yılı geçirdik. Bir köpeği aracın altında ezilmekten kurtarırken ayağımı kırdım. Modacı Raşit Bazıbağlı ile çeşitli moda tasarımları ve etkinlikleri düzenledik ancak pandemi kısıtlamaları dolayısıyla istediğimiz gibi olmadı. Yıl boyunca eşim ve ben çeşitli ülkelerde çalışmak zorunda olduğumuz için ailece çok fazla bir araya gelemedik ancak şimdi tüm aile bir araya gelerek çocuklarımız ve torunumuz ile birlikte huzur içinde yeni yıla girmeyi planlıyoruz. Kuracağımız vakfın çalışmalarını yapıyoruz. Umarız gelecek yıl daha iyi olur. Tüm dünyaya barış dolu, sağlıklı ve daha iyi bir yeni yıl diliyoruz’ dedi.

Haber : Vedat ALYAZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir