FENERBAHÇE 8-0 ALTAY

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ndeki 8. hafta erteleme maçında Altay’ı ağırladı. Karşılaşmayı 8-0 kazanan Fenerbahçemiz, puanını 37’ye yükseltti. Kennya Cordner kaydettiği 3 golle yıldızlaşırken, İngiliz oyuncumuz Shameeka Fishley ise 2 gol, 1 asistle oynadı.

Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu’nda oynanan maçta takımımızın gollerini; 12.dakikada Fatma Kara Şahinbaş (P), 41 ve 45+5. dakikalarda Shameeka Fishley, 42, 62 ve 83. dakikalarda Kennya Cordner, 83. dakikada Narin Yakut, 90+2. dakikada da Setenay Sırım kaydetti.
 
Fenerbahçemiz, 16. hafta maçında 27 Mart Pazar günü Fatih Vatan Spor’u konuk edecek. Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 12.00’da başlayacak.


Karşılaşmanın golleri:
 
11. dakika Kennya Cordner kalecinin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi. 12. dakikada topun başına geçen kaptan Fatma Kara Şahinbaş, penaltı vuruşunu gole çevirdi: 1-0.
 
41. dakikada gelişen atakta sağ kanattan ceza alanına giren Fatma, müsait durumdaki Shameeka Fishley’e pasını aktardı. İngiliz oyuncunun vuruşunda top filelere gitti: 2-0.
 
42. dakikada savunma arkasına sarkan Kennya Cordner kalecinin açıldığını gördü ve yaptığı aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-0.
 
45+5. dakikada Jaleca’nın sol kanattan ceza alanına ortasına Shameeka Fishley kafa vuruşunu yaptı ve top filelere gitti: 4-0.
 
62. dakikada bu kez Shameeka’nın ceza alanına ortasına Kennya Cordner kafa vuruşunu yaptı ve topu bir kez daha ağlara gönderdi.
 
Karşılaşmanın 75. dakikasında Altay kalecisi Aleyna Tayboğa, kaptanımız Fatma Kara Şahinbaş’la yaşadığı çarpışma sonrası sakatlandı ve oyuna devam edemedi. İzmir ekibinde kalan bölümde kaleyi Beste Altınelmalı korudu.
 
83. dakikada ceza alanına yapılan ortayı Narin Yakut kafayla tamamladı ve farkı 6’ya yükseltti: 6-0
 
86. dakikada Kennya Cordner’ın şutu bir kez daha ağları sarstı. Beste Altınelmalı’nın müdahalesi yetersiz kaldı ve skor 7-0 oldu.
 
90+2. Dakikada Kennya’dan aldığı pasla sağ çaprazdan ceza alanına giren Setenay kaleciyi çalımladı ve dar açıdan topu filelere gönderdi: 8-0.
 
Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fenerbahçemiz mücadeleden 8-0 galip ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir