Köln‘de Boks Gala‘sında Nefesler Kesilecek!

Ünlü boks menajeri Ahmet Öner,  eski boksör İsmail Özen-Otto’nun sahibi olduğu Universum Boks Kulübünde düzenlediği basın toplantısında, 27. Ocak 2024  Cumartesi günü, Köln şehrinde düzenlenecek olan müthiş  boks galası için bilgi verdi. Kuzey Almanya’nın liman şehri Hamburg kentinde Universum Boks Kulübü binasında gerçekleşen basın toplantısına, menajer Ahmet Öner, Universum Boks Kulübünün sahibi  İsmail Özen-Otto, Universum Boks Kulübünün böksörleri Serkay Comart, Sinan Özşahin, kazak kökenli Duisburg’tan boksör Vladimir Tok, menajer İvan Diyakovic katıldı.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

ORTA SİKLETTE ÜNVAN MAÇI İÇİN KIYASAYA  DÜVÜŞECEKLER!

Birbirinden heyecanlı boks karşılaşmalarının yapılacağı Köln Motorworld salonunda, müthiş  bir organizasyona imza atarak 10.kez  boks severlerin beğenisine çıkacak olan Universum Boks Kulübü yöneticileri bilet satışlarının başladığını ve gala gecesine daha şimdiden yoğun bir ilgi olduğunu belirttiler.

Geleceğin yıldızı parlayan boksörleri arasında boks otoriterleri tarafından gösterilen  Serkay Comart ve  Sinan Özşahin basın toplantısında sorulan sorulara samimi cevaplar vererek, rahat  ve kendilerinden emin tavırlarıyla uzun soluklu meşakkatli   yolda iddiali olduklarını gösterdiler.

Hanau’da yaşayan ve Universum Boks kulübü bünyesinde yer alan Serkay Comart basın toplantısında, „ Hamburg’daki yaşadığım bu olumlu atmosferi güzel buluyorum. Başarı için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim. Doğru yerde, doğru zamanda, doğru insanlarla beraberim. Bana inananları asla mahçup etmeyeceğim. Kendime güveniyorum“ dedi.

HAYALİM TÜRKİYE’NİN İKİNCI SİNAN ŞAMİL’İ OLMAK!

Yaklaşık iki yıldır Türkiye dışında dövüştüğünü belirten Adana’lı boksör Sinan Özşahin, „ Dünyanın diğer ucuna açılan kapısı Hamburg’da bulunmaktan son derece mutluyum. Bugüne kadar 80 döğüş yaptım. Amacım Türkiye‘nin ikinci Sinan Şamil Sam’ı olabilmek. Benim için rakip önemli değil. Ben kazanmak için dövüşürüm. Türkiye veya Dünyanın başka bir yeri hiç farketmez.” dedi

ŞU DÖNEM PROFESYONEL BAKIŞ AÇISIYLA ÇALIŞMAK ÇOK ZOR!

Boks dünyasının içinde daha erken yaşlarda önemli başarılara imza atarak dünyanın sayılı tanınmış boks menajerleri arasında gösterilen  Ahmet Öner,” Profesyonel boksa zaman ve maddi imkan ayıran İsmail Özen’i kutluyorum. Günümüzde profesyonel bakış açısıyla çalışmak çok güç. Ama biz ileriye dönük çalışmak zorundayız. Biz birlikte zoru başarıyoruz. Ben elimizdeki bu gençlere güveniyorum. Kendilerinde bu azim ve çalışma disiplini olduğu sürece önemli yerlere geleceklerine inanıyorum. Ben verdiğim emeğin karşılığını göreceğime inanıyorum.” dedi. 

Basin toplantısında Kazakistanlı kökenli, Duisburg’ta yaşayan tecrübeli boksör Vladimir Tok ile karşılaşacak olan  Adana’lı genç boksör Sinan Özşahin kendine öz güveniyle basın toplantısında  göz doldurdu. Basın toplantısında Face to Face yüzyüze gelen ve kısa bir süre  gerginlik yaşayan iki ezeli rakibi birbirinden ayırmak bir hayli güç oldu.

WBC International süper Ortasiklet ünvan maçında karşılacak olan Hırvat LUKA PLANTIC ile italyan İVAN ZUCCO arasındaki dövüşün  bir hayli çekişmeli, kıran karana ve heyecanlı bir mücadele içersinde  geçeceği düşünülüyor.    Köln’deki Gala akşamında döğüşecek olan ve sert yumruklarıyla rakiplerini nakavt ederek maçlarını kazanan  Serkay Comart’ınUniversum Boks Kulübü bünyesinde önemli başarılara imza atacağına kesin gözle bakılıyor.

AHMET ÖNER-İSMAİL ÖZEN İKİLİSİ ÖNEMLİ BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATIYORLAR!

Ölümünün üzerinden 8 yıl geçen “Boğazın Boğası” lakaplı Dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli boksör Sinan Şamil Sam‘ın geçmiş dönemde menajerligini de yapmış bulunan ve geçmişte Almanya’nın tanınmış boks kulüplerinden Arena’nın sahibi olan dünyaca ünlü boks menajeri Ahmet Öner,  yaklaşık iki yıldır, Universum Box Promotion‘u 2019 yılından itibaren üstlenen eski boksör İsmail Özen-Otto ile birlikte çalışıyor.Müthiş ikili tecrübe, deneyim ve diğer alanlarda olumlu pozitif güçlerini birleştirerek önemli başarılara birlikte imza atıyorlar. Ahmet Öner’e  geçmişte Avrupa’nın en yüksek trajlı spor dergisi „Sport Bild“ 2 sayfa yer ayırarak, kendisini geleceğin en başarılı boks menajerleri arasında göstermişti. 

Eski boksör İsmail Özen-Otto’da,  1984 yılında Klaus- Peter Kohl tarafından kurulan başta Vitali-Wladimir Klitschko kardeşler olmak üzere, Felix Sturm, Artur Griyorgan (King Artur) Regina Halmich gibi  bir çok ünlü şampiyon boksörü bünyesinde barındırmış bulunan  Universum Box Promotion boks kulübünü satın alarak önemli bir adım atmıştır. Her ikisi de alanlarında bir hayli başarılı olan bu güç birlikteliğinin önümüzdeki dönem önemli başarılara tarihsel olarak imza atacağına kesin gözüyle  bakılıyor.

İSMAİL ÖZEN-OTTO’DAN ÖNEMLİ ÇAĞRI!

Hamburg’daki Universum Boks Kulübü Başkanı İsmail Özen-Otto,  21.Ocak 2024 tarihinde cumartesi akşamı Köln’de yapılacak Boks Galası’na ilgi duyan herkesi katılmaya davet ederek, “Universum Boks Kulübü olarak Almanya’da boksun hak ettiği eski parlak günlerini geri getirmek için elimizden gelen çabayı gösterek bu yolda azimli, kararlı ve emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.

Boks dünyasının ünlü ismi menajer Ahmet Öner ile birlikte, bünyemizdeki boksörleri Dünya Şampiyonu yapmak için tüm çabayı gösterip, olanaklarımızı kullanacağız. Biz insanların sevgi, hoşgörü, kardeşlik duyguları içersinde,  birlikte yaşama kültürünü savunuyoruz. Her zaman şu noktayı belirtiyorum‘ki, bir kez daha buradan vurguluyorum‘ ki bizim amacımız; Spor ile demokrasiye ve özgürlüğe destek vermektir. Biz insanların barış, birbirlerini ötelemeden huzur içinde beraber yaşamasını istiyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Ali Akdemir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir